Veelgestelde vragen

Tijdens het bezoek aan onze website zou het voor kunnen komen dat u vragen heeft. De meest gestelde vragen hebben wij voor in kaart gebracht. Staat het gewenste antwoord er voor u niet tussen? U kunt dan altijd even contact met ons opnemen.

Vraag & antwoord

Onze vakantieparken bieden een breed scala aan voorzieningen, waaronder zwembaden, speeltuinen, animatieprogramma’s, sportfaciliteiten, restaurants en nog veel meer. Elke vakantieparkpagina op onze website geeft gedetailleerde informatie over de specifieke voorzieningen die beschikbaar zijn.
Ja, de meeste vakantieparken bieden de mogelijkheid om een kinderbedje en kinderstoel te huren. Tijdens het boekingsproces kun je aangeven of je deze items nodig hebt. Houd er rekening mee dat er mogelijk extra kosten aan verbonden zijn.
Het beleid met betrekking tot huisdieren kan variëren per vakantiepark. Op de pagina van elk vakantiepark staat vermeld of huisdieren zijn toegestaan en zo ja, of er eventuele beperkingen of extra kosten van toepassing zijn.
Ja, beddengoed is meestal inbegrepen bij de accommodaties op onze vakantieparken. Handdoeken kunnen echter apart gehuurd worden of je kunt ervoor kiezen om ze zelf mee te nemen. Deze informatie wordt vermeld op de vakantieparkpagina’s en tijdens het boekingsproces.
Voor het wijzigen of annuleren van een boeking kun je contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je graag verder en informeren je over de mogelijkheden en eventuele voorwaarden die van toepassing zijn op jouw specifieke boeking.
Ja, de meeste vakantieparken hebben supermarkten of winkels op het terrein of in de directe omgeving. Je kunt hier terecht voor boodschappen en andere benodigdheden tijdens je verblijf.
Ja, vrijwel alle vakantieparken bieden parkeergelegenheid voor gasten. Vaak is er een parkeerplaats in de buurt van de accommodaties, zodat je je auto veilig kunt parkeren.
Ja, veel van onze vakantieparken zijn speciaal ontworpen met het oog op gezinnen met jonge kinderen. Ze bieden faciliteiten zoals babybedjes, kinderstoelen, speelplaatsen en animatieprogramma’s die geschikt zijn voor baby’s en peuters.
Ja, op de vakantieparken kun je vaak ter plaatse activiteiten en excursies boeken. Of het nu gaat om fietsverhuur, watersportactiviteiten, georganiseerde tours of lokale bezienswaardigheden, het personeel op het vakantiepark kan je hierbij helpen.
Ja, de meeste vakantieparken hebben restaurants, cafés of snackbarvoorzieningen waar je kunt genieten van maaltijden en snacks. Daarnaast zijn er vaak ook afhaal- en bezorgmogelijkheden beschikbaar.